jótékonyság

2018.11.01. 15:30

Jótékonysági koncerten lehet adakozni a leukémiás fiú javára Esztergomban

A rockerek lelke aranyból van. Esztergomban egy jótékonysági koncerten gyűjtenek a leukémiás Kreisz Kevin gyógyulásáért.

Kemma.hu

Forrás: shutterstock.com

Kreisz Kevin részére szervez jótékonysági blues koncertet és gyűjtést az esztergomi Sportalsó november 2-án este 8órától. A 16 éves fiúnál ez év márciusában diagnosztizáltak akut leukémiát, melynek kezelése a vége felé jár. A család sajnos nehezebb anyagi helyzetben van, így a teljes gyógyuláshoz hiányzó összeget önerőből nem tudnák fedezni.

Az esten Esztergom környékén ismert és kedvelt zenekarok lépnek majd fel.

A fiú gyógyulása érdekében több zenekar is fellép (Forrás: Sportalsó)

A koncert ötlete a Sportalsó vezetője, Turai Zsolt elmondása szerint a Hobbi Blues Band-től származik, ők keresték meg a klub vezetőjét, hogy gyűjtsenek a fiúnak. A tribute zenekar leutóbb lhunyt harmonikásuk, Szabó Péter „Doki” családjának is szervezett jótékonysági rockkoncertet.

Az esztergomi rockklub a koncert teljes bevételét a fiúnak és családjának adományozza,. A fix belépő felett is lehet adakozni a fiú javára, ezt bárki megteheti a helyszínen.

A Sportalsónak nem ez az első és nem is az utolsó hasonló kezdeményezése. Legutóbb szemétszedő akciót szerveztek a leapadt Dunaparton. Decermberben pedig Rock Véradásra hívják a környék zeneszerető közönségét. És persze bárki mást is.

(Főoldali kép: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában