Népszerű dalok

2 órája

Krisz Rudival buliztatok a Kukorica Fesztiválon +fotók, videók

Kukorica Fesztivált rendeztek Bábolnán. A kétnapos rendezvényen olyan ismert előadók léptek színpadra, mint Krisz Rudi, vagy éppen a Republic.

Körtvélyfáy Dina

A Kukorica Fesztivált az eredeti időponthoz képest két héttel később rendezték meg, az akkori kedvezőtlen időjárás miatt. Már pénteken megkezdődtek a programok, a Republic és a Delta zenekar koncertjével.

Krisz Rudi is énekelt a Kukorica Fesztiválon
Krisz Rudi is énekelt a Kukorica Fesztiválon
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

Szombaton a szabadidőparkban már délelőttől kezdve játékok várták a gyerekeket. A ládavasút idén is népszerű volt, de sokan kipróbáltak az ügyességi fajátékokat, valamint csillámtetoválást és arcfestést is lehetett készíttetni.

A fürdő melletti területen dodzsemek és körhinták is voltak. Az árusok sem maradtak otthon, a kicsik igyekeztek kikönyörögni maguknak egy-egy játékot, vagy éppen vattacukrot.

A helyi fellépők után, kora este Krisz Rudi lépett színpadra, akivel együtt énekelte a közönség legnépszerűbb slágereit, mint a Homokba rajzolt szerelmet, vagy éppen a Kimentünk a divatbólt. Nem hiányzott a repertoárból a Keresem a szót című dal sem, amely a Nothing’s gonna change mx love for you című muzsika magyar verziója. A buli egészen hajnalig folytatódott a DJ-k jóvoltából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában