Dorog

2024.07.28. 17:00

Nagy siker volt a Gyere(k)csütörtök programsorozat

Boszi és Tücsök meséje várta az utolsó előtti Gyere(k)csütörtökön az érdeklődőket a Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban, a kicsik élvezettel hallgatták a történetet. A többalkalmas, ingyenes nyári programsorozat története a pandémiáig nyúlik vissza, először a korlátozások után rendeztek Gyere(k)csütörtököt az intézményben. A szervezők az idei évben is törekedtek a változatosságra, hiszen az is a céljuk, hogy a gyermekek később rendszeres könyvtárlátogatókká váljanak.

Walczer Patrik

Állandó program a kézműves foglalkozás, melyet Konczné Erika vezet, de lehet társasjátékozni is. Mindemellett papírszínházzal, test- és arcfestéssel is készülnek idén a fiatalok számára. Július 4-én 50 perces interaktív pantomimjátékba vonta be a résztvevőket a Dvorák Patka Színház, a következő héten az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány munkatársai a Mini Logikalanddal ismertették meg a gyermekeket. 

Most csütörtökön, az utolsó alkalmon a Csodabogarak Alapítvány a Mentsük meg a Földet! című környezetvédelmi játékát vitték a könyvtárba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában