Szerencsétlenség

1 órája

10 nap alatt 2 vonatgázolás Tatabányán: kiderült, kiket ütött el a szerelvény

Napokon belül két szerencsétlenség is történt a tatabányai vasútállomásnál. A vonatgázolások során egy ember éltét is vesztette.

Kemma.hu

Rövid idő alatt, mindössze 10 nap alatt két vonatgázolás is történt Tatabányán, ráadásul ugyanott. Megkérdeztük a rendőröket és az Országos Mentőszolgálatot is, hogy pontosan mi történt. Kiderült, hogy kiket gázolt el a szerelvény a tatabányai vasútállomás közelében.

Napokon belül két vonatgázolás is történt a tatabányai vasútállomásnál
Napokon belül két vonatgázolás is történt a tatabányai vasútállomásnál
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Tragédiával végződött az egyik vonatgázolás

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptember 25-én a Győrbe 18:25-kor elindult S10-es vonat gázolt Tatabányán. Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy egy 44 éves tatabányai férfit gázolt el a vonat. A szemtanúk elmondása szerint ittas lehetett. Az esettel kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is. Udvardi-Lakos Lucától, a mentőszolgálat kommunikációs munkatársától megtudtuk, hogy súlyos sérülésekkel szállították kórházba a férfit.

10 nappal később, október 4-én délután ismét megtörtént a szerencsétlenség a tatabányai vasútállmásnál, amely tragédiával is végződött. A megyei főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy egy 63 éves oroszlányi férfit gázolt el a vonat. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Öngyilkosság miatt nyomoz az ügyben a rendőrség.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes

Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes

Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111
Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában