Kábítószer

12 órája

Mélyhűtőben rejtegette a drogot: kokainban és amfetaminban utazott a terjesztő

A Tatabányai Törvényszék október 17-én tárgyalja a drogterjesztő férfi ügyét. A tárgyaláson tanúk meghallgatása várható.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi 2022. január 24. napját megelőzően ismeretlenül maradt személytől kokain és amfetamin tartalmú anyagot szerzett meg rendszeres értékesítés céljából.

A Tatabányai Törvényszék közleménye szerint a vádlott a kábítószer egy részét kisebb adagokra osztva önzáró műanyag tasakokba csomagolta, másik részét nagyobb adagokban a tatai ingatlan hűtőszekrényének mélyhűtő részében, valamint a kamrában helyezte el.

Az ingatlanban tartott kutatás során lefoglalt, összesen 397,69 gramm nettó tömegű amfetamin tartalmú por amfetamin bázis mennyisége legkevesebb 30,46 gramm, a 153,29 gramm nettó tömegű kokain tartalmú por kokain bázis mennyisége legkevesebb 72,7 gramm, mely együttesen meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak legkevesebb 539 százaléka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában