Súlyos

2 órája

Drámai lakástűz Tatabányán: mentőhelikopter vitte el a súlyosan megégett nőt

A Béla király körtérre siettek a tűzoltók, ahol egy társasházban csaptak fel a lángok. A drámai esetben egy nőnek annyira megégett a légcsöve, hogy mentőhelikopterrel vitték kórházba, de többen füstmérgezést is szenvedte.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, tűz ütött ki egy négyemeletes társasház földszinti lakásban Tatabányán, a Béla király körtéren október 17-én, csütörtökön reggel. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat. Most újabb részletek láttak napvilágot a drámai esetről.

Többen megsérültek a drámai tűzben

A Tények beszámolója szerint a lakásban élő 40 év körüli nőt ugyanis mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, miután az esetben súlyosan megégett a légcsöve, miközben menekülni próbált. Őt jelenleg is orvosi felügyelet alatt tartják. Mint kiderült, a társasház többi lakójának is menekülnie kellett: volt olyan, aki az erkélyen mászott ki, annyira megrémült a hatalmas tűz miatt. Négyen füstmérgezéssel kerültek kórházba. 

A tűz erejét jól mutatja, hogy a bútorok még oltás közben is újra és újra lángra kaptak. A lakásnak nem maradt ép pontja a tűz pusztítását követően. A szomszédok egyébként arról számoltak be: a kiégett lakásban bérlőként élő pár rendszeresen lerészegedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában