Eltűnt

8 órája

14 éves kislány miatt riasztották a keresőegységeket

Két mentőkutyával, elsősegély felszerelésekkel és technikai eszközökkel indult a helyszínre a tatabányai terepjárósok 7 tagja.

Kemma.hu

Komoly riasztást kapott a Tevékenységirányítási Központtól október 4-én, pénteken éjjel a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Egy 14 éves kislány tűnt el, az ő kereséséhez volt szükség szakértő segítségre, gyors beavatkozásra. A tatabányai terepjárósok rövid időn belül 7 fővel, 2 mentőkutyával, elsősegély felszerelésekkel, technikai eszközökkel indultak a helyszínre. Félúton voltak, amikor a jó hírt kaptak.

A kereséshez nem csak őket riasztották, a helyszínre sietett Ördög István is, aki társával és Elennel, a német juhászkutyájával indult a kislány keresésére.

A kislány Nyergesújfaluból tűnt el. A 4x4-esek félúton, a Response Rescue International Bajótot elhagyva kapta a jó hírt, hogy a kislány épségben előkerült

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában