Karambol

2024.09.07. 06:58

Videó: dísznek nézte a STOP-táblát, nagy baleset lett a vége

Sokkot kapott a sofőr, aki elé kihajtott a szabálytalan autós. A rémisztő balesetet fedélzeti kamera is rögzítette.

Kemma.hu

Egészen elképesztő felvételt rögzített a Tatabányán balesetet szenvedő autó fedélzeti kamerája. A Kormos utca-Aradi utca kereszteződésben történt a karambol. A kamerafelvételt egy olvasó beküldte a BpiAutósok közösségének. A felvételt rögzítő autó sofőrje részletesen mesélt a hajmeresztő esetről.

Ahogy fogalmazott, a történtek után sokkot kapott. Fedélzeti kamerája szerencsére rögzítette a történteket.

– Lehet, hogy rutintalannak tűnik, amiért nem tudtam kivédeni, csak 4 éve vezetek, nem 25, de sose volt még egy koccanásom se ezelőtt – kezdett bele az autós. A videó kapcsán megjegyezte, hogy a kamerán a dátum nem valós, mert időnként alaphelyzetben áll. A sebességmérő is csúszott, mert amikor 41 kilométer/órát mutatott, akkor már álló helyzetben volt az autó.

– A másik fél nem ismerte el a felelősséget. Bátran állított mindent is, ameddig nem szóltunk, hogy  volt kameránk, és bizony nem állt meg a stopnál, csak kijött elém lendületből. Mikor kiértek a rendőrök, addigra már nem voltam ott, mert elvitt a mentő zúzódásokkal – részletezte a baleset utáni történéseket a sofőr.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában