Tűzeset

2024.09.10. 13:02

Helyszíni fotókon a teljesen kiégett tatabányai üzlet

Teljesen kiégett Tatabányán egy üzlet a Kodály téren kedd hajnalban. A rendőrség és a tűzoltók még délelőtt is a helyszínen dolgoztak.

Kemma.hu

Rendőrségi kordonnal kerítették körben a tatabányai Kodály téren lévő kis üzletet. Sokan gyülekeztek kíváncsian a szalag mellett, hogy megtudják, vajon mi is történhetett. Kedden hajnalban ugyanis tűz ütött ki az üzletben. 

Teljesen kiégett Tatabányán egy üzlet a Kodály téren kedd hajnalban. A rendőrség és a tűzoltók még délelőtt is a helyszínen dolgoztak.
Teljesen kiégett Tatabányán egy üzlet a Kodály téren kedd hajnalban. A rendőrség és a tűzoltók még délelőtt is a helyszínen dolgoztak 
Fotó: Flajsz Peter

A kitört kirakatüvegen keresztül is jól látható volt, hogy a teljes árukészlet megsemmisült a tűzben

Vizsgálják a tűz okát

A divatárúüzletben ruhanemük mellett lakásdekort, és háztartási eszközöket is lehetett kapni. A polcokon sorakozó műanyagpapucsok megolvadtak. A ruhák felismerhetetlenül összeégtek, csak egy piros-fehér pöttyös ruhadarab tűnt ki a koromfeketeségből. Az üzlet kirakatában egy bankautomata is volt, ami szintén teljesen kiégett.

Portálunk munkatársai is a helyszínen jártak, ahol a hatóság arra várt, hogy valaki felnyissa a bankautomatát és elvigye belőle a megmaradt pénzt. A helyszínelést, illetve a tűzvizsgálatot csak ezután tudták folytatni. Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a rendőrség az ügyben rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában