Ellenőrzés

2024.09.10. 07:40

Többen jogsi nélkül akartak eljutni a csatkai cigánybúcsúba

A csatkai cigánybúcsú idején fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök. Rövid idő alatt több olyan sofőrt is fogtak, akiknek jogosítványuk sem volt.

Kemma.hu

Hétvégén minden szem a Bakonyaljára szegeződött, pontosabban egyetlen parányi településére, hiszen most tartották a csatkai cigánybúcsút. Ilyenkor rengetegen érkeznek Csatkára, hogy tanúbizonyságot tegyenek hitükről, mulassanak. A fontos és sokakat vonzó esemény miatt a rendőrség fokozott ellenőrzést is tartott a környező utakon.

Ahogy arról a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség is beszámolt közösségi oldalán, sokan azonban ezt az ellenőrzést figyelmen kívül hagyták. A kisbéri rendőrség azonban szombaton a bejelentésnek megfelelően nagyobb figyelmet fordított az Ácsteszér és Csatka közötti útszakaszra. Ennek meg is ett az eredménye. Csupán egy óra leforgása alatt 3 olyan sofőrt is kiszűrtek a forgalomból, akik nem is rendelkeztek jogosítvánnyal. Az egyenruhások mindhármukat szabálysértési őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában