Segíts megtalálni!

3 órája

Rosszul lett, majd nyomtalanul eltűnt Lábatlanról a 28 éves Géza - családja és a rendőrség is keresi

Boldizsár Géza kedden tűnt el, azóta nem adott életjelet magáról. A családja kétségbeesetten keresi a közösségi média erejében bízva. A rendőrség körözést is kiadott a 28 éves férfira.

Kemma.hu

Kérlek segítsetek egy megosztással, hogy a 28 éves bátyám minél hamarabb megtaláljuk!

kért a Facebookon ismerősöket és ismeretleneket az eltűnt Boldizsár Géza öccse. Mint írta, testvére szeptember 24-én rosszul lett, majd elhagyta Lábatlant, és azóta nem adott életjelet magáról, nem tudják őt elérni.

A rendőrség körözést adott ki Boldizsár Gézára, mint eltűnt személyre. A 28 éves férfi körülbelül 175 centiméter magas, barna szemű és kopasz. Eltűnésekor piros sapkát, rövid kék farmernadrágot és fekete tornacipőt viselt.

Testvére a saját telefonszámát is megadta, kérve, hogy  aki látta Boldizsár Gézát, jelezze neki vagy a rendőrségnek.

Boldizsár Géza eltűnt
Forrás: Eltűnt emberekért-megoszthatod/Facebook

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/33-510-240-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában