Riasztás

2024.09.12. 09:17

Mentőhelikopter a tatabányai iskola udvarán: ember zuhant ki az ablakból

Mentőhelikoptert kellett riasztani a tatabányai iskolához. A helyszínről egy életveszélyesen sérült férfit szállítottak kórházba.

Kemma.hu

Friss információ:
Az Országos Mentőszolgálat tisztázta, hogy a Tatabányán leszálló mentőhelikopter miért érkezett és landolt a tatabányai általános iskola udvarán.

Korábban erről írtunk:
Szerda reggel mentőhelikopter zaja rázta fel Tatabányát. A helikopter a Kodály Zoltán Általános Iskola udvarán landolt. Olvasónk arról számolt be portálunknak, hogy információi szerint egy férfi szédült meg az egyik ablakban, majd onnan kizuhant és a betonra esett.

Az eset kapcsán megkerestük többek között a megyei rendőrkapitányságot. Gányai Balázs rendőr őrnagy, vármegyei sajtóreferens elmondta, hogy a helyszínen rendőri segítségre és beavatkozásra nem volt szükség.

Az Országos Mentőszolgálatot is megkérdeztük a történtek kapcsán. Sebő Katalin kommunikációs szervezőtől megtudtuk, hogy a helyszínről egy 30 év körüli férfit szállítottak légi úton súlyos-életveszélyes állapotban kórházba. 

Olvasónk a mentőhelikopter indulásáról felvételt is küldött szerkesztőségünk számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában