Halálos baleset

2024.09.05. 13:40

„Láttuk, hogy ott fekszik egy férfi letakarva” - szemtanúi vallomás az M1-es tragédiájáról

Mint arról portálunk is beszámolt, szeptember 2-án, hétfőn halálos kimenetelű baleset történt az M1-es autópályán, Tatabánya térségében. A balesetről most egy szemtanú is beszámolt, aki már csak a letakart holttestet látta.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt az M1-es autópályán szeptember 2-án, nem sokkal dél után. A sztráda forgalma teljesen megbénult a brutális baleset következtében, amely a 62-es kilométerszelvénynél történt, Tatabánya térségében.

Hiába érkezett légi úton is a segítség, halálos áldozattal járt a baleset

A tűzoltók és a mentők is azonnal a helyszínre siettek, ugyanis az ütközés olyan erővel történt, hogy a motoros lerepült a gépről, több métert zuhant, majd a betonba csapódott. A mentők mindent megtettek, hogy megmentsék a középkorú motoros életét, még mentőhelikopter is érkezett a helyszínre: ott, az aszfalton próbálták meg többször is újraéleszteni. Azonban már nem lehetett rajta segíteni, és a férfi, minden igyekezetük ellenére a helyszínen meghalt.

A szemközti sávpárban haladó autósok sokkoló látványról számoltak be – adta hírül a ripost.hu.

Láttuk, hogy ott fekszik egy férfi letakarva. Szörnyű volt még látni is, nagyon sajnáltuk szegényt

– mondta a Ripost-nak egy arra járó autós szemtanú. Úgy tudni, hogy a férfi családja összetört, és értetlenül állnak a baleset előtt, ugyanis az áldozat hosszú ideje motorozott. 

Nem ez volt az egyetlen baleset aznap

Sokak szerint azonban maga az M1-es autópálya is egy baleseti gócpont: rengeteg a tragédia és a koccanás a térségben. Pár óra múlva, nem messze onnan, árokba hajtott egy kisteherautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya közelében, az 59. és a 60. kilométer között. A járműben egy ember utazott, hozzá mentők érkeztek a helyszínre. A vármegyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában