Rendőrkézen

3 órája

Elektromosautós pechsorozat: lemerült a kocsija, lopott egy másikat, míg aludt, az is lemerült

Egy napon belül többször is pechje volt annak a férfinak, aki ellopott egy autót Esztergomból. Azért vetemedett erre, mert az elektromos autója lemerült. Az utolsó hibája vezette végül rendőrkézre. „Én nem vagyok ilyen, nem fogom más autóját elvinni” – ezt mondta a rendőröknek.

Kemma.hu

Egy barátját fuvarozta Esztergomba O. K. szeptember 22-én. Bérelt elektromos autóval volt, ami viszont lemerült, és nem talált töltőt a közelben, az éjszakát az utastérben töltötte.

A,Tired,Driver,Sleeps,In,The,Car,During,The,Day, autóban alszik elektromos autó
Elaludt az autóban, reggel vette észre, hogy innen nem megy tovább
Forrás:  Shutterstock

Másnap sétálni indult a városban, és meglátott egy parkoló kocsit, amiben benne maradt az indítókulcs. Némi gondolkodás után kapott az alkalmon, beült a járműbe, és elhajtott vele. Nem is a közelbe.

Azt tervezte, hogy eladja, de erre már nem volt lehetősége, ugyanis egy gödöllői áruház parkolójában leparkolt, és elaludt a kocsiban. Reggel aztán észrevette, hogy a világítást nem kapcsolta le, így lemerült az akkumulátor. Igazoltatták a rendőrök, és azonnal kiderült, hogy a parkolóban veszteglő autót körözik.

A 31 éves férfi először tagadott, teljesen más történetet adott elő a kihallgatásán. Miután azonban a zsaruk elé tárták a bizonyítékokat, nem tagadhatott tovább, részletes beismerő vallomást tett. Az esztergomi nyomozók lopás bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást ellene a rendőrség közlése szerint.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában