Elképesztő

2024.08.03. 16:26

Szidta és videózni kezdte az őt ellátó mentősöket a bekattant férfi

A mentősök sem számítottak arra, ami a tatabányai férfi lakásán várt rájuk.

Kemma.hu

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számolt be arról az újabb megdöbbentő esetről, amely Tatabányán történt a napokban a bajtársaikkal. Az ellátásra szoruló férfi felbosszantotta magát és szidni, majd videózni kezdte a mentősöket.

Mint a bejegyzésből kiderül, egy tatabányai férfihez kérték a mentősök gyors segítségét, mert az hasi fájdalmakra panaszkodott. Meg is kezdték a beteg vizsgálatát, majd az állapotára vonatkozó kérdéseket tettek fel neki. A férfi a kérdéseken annyira felhergelte magát, hogy agresszívvé vált. Olyan indulatos kifejezésekkel reagált, mint: 

mi közöd van hozzá te f*sszopó? Azért fizetem az adót ,hogy ellássatok.

A mentősök próbálták nyugtatni, valamint elmagyarázni, miért szükséges az anamnézis felvétele. A férfi ezt követően még agresszívabb lett és letépte magáról a vérnyomásmérő mandzsettát, előkapta telefonját és videózni kezdte a mentősöket. Mindeközben az életmentőket többször testi sértéssel fenyegette és válogatott jelzőkkel illette. A bajtársak a protokollt követve elhagyták a lakást és kívülről igyekeztek megnyugtatni az agresszív beteget, aki végül a pszichés vezetésnek köszönhetően megbékélt és újra együttműködővé vált. A férfit végül sikerült stabil állapotban kórházba szállítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában