Szerencsétlenség

2024.08.28. 13:06

Helyszíni fotók: két ember vesztette életét az autópályán

Tragikus balesetben két ember is életét vesztette az M1-es autópályán, Ács térségében. A katasztrófavédők helyszíni fotókat is megosztottak a szerencsétlenségről.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy kamionos figyelmetlensége miatt történt horrorbaleset az M1-es autópályán, Ács térségében augusztus 27-én éjszaka. A kamion átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy autószállító kamionnal. A katasztrófavédelem újabb közleményéből kiderült, hogy a baleset során két ember is életét vesztette.

A tájékoztatásból kiderült, hogy a két kamion közé szorult egy személyautó, amelynek két utasa a helyszínen életét vesztette. A helyszínre érkező tűzoltók daru segítségével lehúzták a kamiont az összeroncsolódott személyautóról, és kiemelték az áldozatokat a személyautóból. Az egységek feszítővágó berendezéssel és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A szalagkorlát mintegy százötven méter hosszan roncsolódott a tragikus baleset során. A katasztrófavédők helyszíni fotókat is közöltek a szerencsétlenségről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában