Nem volt türelem

2024.07.17. 11:04

Videón a pofátlan tolatás: súlyos baleset után az M1-esen kapcsolt rükvercbe a furgonos

Hátramenetben próbált kiszökni a dugóból az M1-esen egy súlyos baleset után egy kisteherautós. A középen kialakult mentőfolyosót használta a manőverhez.

Kemma.hu

Mégis, hogy jutott eszébe?

Forrás: beküldött

Jó esélyekkel indul a „legpofátlanabb sofőr” címért az a furgonos, aki július 16-án, kedden egy súlyos baleset után úgy döntött az M1-es autópályán kialakult dugóban, hogy nem fecsérli a drága idejét arra, hogy a helyszínen vesztegeljen. A balesetben egy ember beszorult az egyik roncsba, őt veszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, a mentés idejére pedig teljes útzár volt érvényben a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a komáromi lehajtónál.

A kialakult dugóban gondolta úgy egy, a helyszínen tartózkodók szerint román rendszámú fehér kisteherautó sofőrje, hogy a mentőfolyosót használva, rükvercbe kapcsolva hátrál ki a kocsisorból.

Mint arról korábban beszámoltunk, kamion és kisteherautó ütközött az M1-es autópályán, a komáromi lehajtónál július 16-án, kedden délután. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Hatalmas torlódás alakult ki az autópályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában