Életmentés

2024.07.05. 07:00

Komáromi gyár munkása zuhant a mélybe, mentőhelikoptert riasztottak hozzá

Állványról zuhant a mélybe egy komáromi gyár dolgozója a napokban. Mentőhelikoptert kellett riasztani a súlyos sérült munkáshoz.

Kemma.hu

A napokban nagy riadalom volt egy komáromi gyárban, ugyanis egy munkás métereket zuhant a mélybe, így azonnali, gyors segítségre volt szükség. A helyszínre a mentősök esetkocsival és mentőhelikopterrel is érkeztek. 

Mentőhelikopterre is szükség volt a komáromi gyárnál
Mentőhelikopterre is szükség volt a komáromi gyárnál
Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Mentőhelikopterrel szállították el a munkást

Ahogy az Országos Mentőszolgálat is írja közösségi oldalán, példaértékű csapatmunka zajlott azért, hogy a fiatal férfi életét megmentsék. Mint kiderült, a gyári munkás egy állványon dolgozott, amikor megtörtént a baj. Hat métert zuhant a mélybe. Munkatársai és a gyár egészségügyi személyzete azonnal a segítségére sietett, közben a mentőket is értesítették, akik pillanatok alatt a helyszínre értek. A súlyosan sérült munkáshoz mentőhelikoptert is riasztani kellett. A gyors csapatmunka végül sikerre vezetett, a férfit stabil állapotban, légi úton szállították kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában