Eltűnt

2024.07.16. 10:23

Még mindig nincs meg, nagy bajban lehet az egy hete eltűnt Marika néni

Július 7-én komáromi otthonából tűnt el Páhokiné Ugrancsik Mária. Azóta nem adott életjelet magáról. A 83 éves asszonyt jelenleg is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Kemma.hu

Késő este komáromi otthonából tűnt el Páhokiné Ugrancsik Mária július 7-én, vasárnap. A 83 éves asszony térben és időben nem tud tájékozódni. A rendőrség nagy erőkkel keresi.

Páhokiné Ugrancsik Mária 156-160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, a haja rövid, ősz. Marika néni az eltűnésekor világos felsőt, fehér nadrágot, fekete, világos mintás kendőt és szalmakalapot viselt.

Mint arról az eltűnésekor beszámoltunk, Marika néni térben és időben nem tud tájékozódni. Akkor a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is eredménytelenül kereste őt.

Páhokiné Ugrancsik Mária
Páhokiné Ugrancsik Mária
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki látja az eltűnt nőt vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón, a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában