Ismeretlen tettes

2024.07.05. 07:00

Jelzőtáblákat tarolt, szemtanúkat keres a rendőrség

Egyelőre nem tudni, ki és miért, de több jelzőtáblát is megrongáltak Nyergesújfalunál. A rendőrség most szemtanúk jelentkezését várja.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetése miatt. Ismeretlen tettes jelzőtáblákat rongált Nyergesújfalunál.

Használhatatlanná vált a jelzőtábla tartóoszlopa
Használhatatlanná vált a jelzőtábla tartóoszlopa
Forrás: police.hu

Mint a közleményben írják, a jelenlegi adatok szerint június 22-én 00 óra 00 perc és 4 óra 7 perc között, Nyergesújfalu külterületén, az 1125-ös számú úton ismeretlen tettes megrongált több jelzőtáblát és annak kiegészítő tábláit, továbbá a tartó oszlopokat.

Nem csak egy jelzőtábla bánta a vandál tettet
Nem csak egy jelzőtábla bánta a vandál tettet
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik az esetnek szemtanúi voltak, vagy az esettel kapcsolatos érdemi információval tudnak szolgálni. Jelentkezés az Esztergomi Rendőrkapitányságon személyesen, a 06 (33) 510-240 telefonszámon, a 112-es segélyhívó telefonszámon, a telefontanú 06/80/555-111-es zöld számán vagy az [email protected] e-mail címen lehetséges.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában