Kábítószer birtoklás

2024.07.12. 14:10

Éjszakai autózás kicsit másképp: droggal spékelt meg a hazautat

A férfit Ácson kapcsolták l a rendőrök, miután kiderült, hogy drog hatása alatt vezeti az autóját.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a kábítószer birtoklás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki éjszaka szállított drogot autójában.

Az ügyészség indítványa alapján a Komáromi Járásbíróság az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte a bűnismétlés veszélye miatt és a bizonyítás megnehezítésének megakadályozása érdekében. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védő fellebbezést jelentett be.

Az indítvány szerint a komáromi férfi 2024. július 9-én kábítószernek minősülő anyagot, metamfetamin tartalmú pikót szerzett meg, amelyből aztán fogyasztott is, míg az el nem maradékot az általa megvásárolt szlovák hatósági jelzésű autó csomagterébe tette. A férfi ezután 2024. július 9-én 01 óra 05 perckor Ácson vezette autóját, amelynek során a rendőrjárőrök megállították, a csomagtérben a kábítószert, valamint a fogyasztáshoz használt eszközöket megtalálták, és lefoglalták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában