Ítélet

2024.05.02. 16:27

Utcai verekedés Környén: boxzsáknak használta barátnője exférjét +videó

Kisgyermekéért ment Környére a gyanútlan exférj. A háznál volt felesége új párja várta, a találkozás utcai verekedéssel zárult.

Kemma.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Győri Járásbíróság hozott elsőfokú ítéletet azzal a férfival szemben, aki barátnője volt férjét ütlegelve okozott neki sérüléseket a lakótelepen. A környei utcai verekedés következtében a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló fejtáji sérülései keletkeztek, a cselekmény azonban alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására.

Az utcai verekedés során jól ellátta az exférj baját a nőúj párja
Az utcai verekedés során jól ellátta az exférj baját a nőúj párja
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség indítványára a bíróság a férfit előkészítő ülésen 1 év 2 hónap, végrehajtásában 1 év 6 hóra felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Az elsőfokú ítéletet az elkövető és védő tudomásul vette, az ügyész három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

Repkedtek az öklösök az utcai verekedés során

A vádirat szerint a sértett 2022. június 4-én a környei lakótelep egyik épületénél parkolt le, mivel a volt házastársával közös kiskorú gyermekéért ment. Ezalatt a volt házastársa barátja odament a gépkocsihoz, a leengedett ablakra rákönyökölt, és beszélgetni hívta. Mivel erre a sértett nem volt hajlandó, az elkövető ököllel a sértett fejét és oldalát többször megütötte. A megtámadott férfi többször megpróbált kiszállni a gépjárműből, azonban a vádlott tovább bántalmazta, és visszalökte az ülésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában