Tolvaj

2024.05.06. 07:10

Padon felejtett pénztárcát lopott a gátlástalan tolvaj, videón a gaztette

A Komáromi Járási Ügyészség a lopás bűntette miatt benyújtott vádiratban közérdekű munka büntetésre és arra tett indítványt, hogy a bíróság kötelezze az elkövetőt a sértett kárának megtérítésére.

Kemma.hu

A vádirat szerint a sértett 2023. június 18-án a komáromi fürdő előterében lévő pénztárnál belépőjegyet vásárolt, ezután leült egy padra, amelyre tette a pénztárcáját, melyben 130 ezer forint készpénze, valamint személyes iratai, és bankkártyája volt. Ezután a pénztárcájáról elfelejtkezve bement a gyógyfürdő területére – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Az elkövető nő családjával ezután érkezett a fürdőbe. A nő odament a padhoz, magához vette a pénztárcát, azt a táskájába tette, így ellopta azt. A sértett a pénztárcája eltűnését néhány perccel később észrevette, azonnal keresni kezdte, de azt már nem találta meg.

A nő a pénztárcából a 130 ezer forint készpénzt később kivette, azt ismeretlen célra elköltötte, a pénztárcát az iratokkal és a bankkártyával együtt pedig ismeretlen helyen eldobta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában