Súlyos testi sértés

2024.05.20. 09:45

Akkorát ütött a lépcsőház előtt, hogy szegény nő elájult

Már a földön feküdt a nő, amikor nekiment a vele lévő férfinak is. Asztallábbal támadt, súlyos testi sértés bűntette ellene a vád. A bizonyítási eljárás most tanúk meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A Tatabányai Járásbíróság május 21-én, kedden tárgyalja annak a férfinak az ügyét, aki egy lépcsőház előtt részegen vitába szállt egy férfivel és egy nővel. Szóváltás közben a vádlott a nőt legalább közepes erővel arcon, orrtájékon ütötte, amitől az a földre esett és rövid időre eszméletét is vesztette. A nőnek az ütés miatt eltörött az orrcsontja, ami 4 hét alatt gyógyult. A vádlott ezután a nála lévő 38 centiméteres fa asztallábbal legalább 4-5 alkalommal arcon, fejen ütötte a nő élettársát, majd távozott a helyszínről. Az eset 2021. december 5-én este történt Tatabányán, a sértett férfinek 8 napon belül gyógyuló fejtáji sérülése keletkezett, de a bántalmazás alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában