Újra biztonságban

2024.04.27. 19:39

Megtalálták a 13 éves kisfiút, aki két hónapig az utcán élt

Többször megszökött már az oroszlányi gyermekotthonból az az eltűnt kisfiú, akinek a története az egész országot bejárta. Most jó hírt kaptunk a rendőrségtől.

Kemma.hu

Többször beszámoltunk már arról, hogy megszökött egy 13 éves kisfiú az oroszlányi gyermekotthonból. 2023 decemberében is az emberek segítségét kérték a rendőrök, hogy megtalálják az eltűnt kisfiút, aztán most a héten ismét azt jelezték a hatóságok, hogy február óta nem tudni, hol lehet. Most a Bors számolt be róla, hogy Esztergomban, a Bazilikánál találkozott vele egy jó szívű járókelő, és meg is etette őt.

Többször megszökött már az oroszlányi gyermekotthonból az az eltűnt kisfiú, akinek a története az egész országot bejárta. Most jó hírt kaptunk a rendőrségtől.
Már biztonságban tölthette az éjszakát az eltűnt kisfiú
Fotó: Boudikka / Forrás: Shutterstock

A lapnak meg is szólalt Ivancsó Krisztián, aki találkozott a kisfiúval, aki két hónapja az utcán élt, és a Bazilika melletti erdős területen töltötte az éjszakákat. Arnold egy százast akart kérni Krisztiántól, ő azonban úgy döntött, inkább megebédelteti a kisfiút. Közösségi oldalán be is számolt a találkozásukról, a fotó és történet pedig rengeteg emberhez eljutott, akik segíteni is akartak a kissrácon. 

– Megkérdeztem, hogy éhes-e és felajánlottam neki, hogy egyen velem. Vettem neki egy hamburgert, kólát és sültkrumplit, majd elkezdtünk beszélgetni. Őszintén megmondom, magamat láttam benne, ahogy csillogó szemekkel nézett rám – mesélte Krisztián, aki már adománygyűjtésbe is kezdett, a történet azonban új fordulatot vett. 

Információink szerint Krisztián pénteken újra megtalálta a kisfiút, és átadta a rendőröknek, akik visszavitték az oroszlányi gyermekotthonba. Ezt a  hírt a Kemma.hu-nak Gányai Balázs őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtórefense is megerősítette. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában