Összefogás

2024.03.27. 20:54

Az apukáját akarta lefotózni az Esztergom-Nyerges Rally-n elhunyt kislány

Összefogtak az emberek, és adományokat kezdtek gyűjteni a vasárnapi horrorbalesetében elhunytak családjainak. Emellett a Tények riportjából kiderült, hogy az Esztergom-Nyerges Rally egyik halálos áldozata a saját testvérét és annak gyermekét még meg tudta menteni az utolsó pillanatban.

Kemma.hu

Újabb részletek láttak napvilágot a vasárnapi horrorbalesetről, amely az Esztergom-Nyerges Rallyn történt. A Tények riportjából kiderült, hogy édesapját szerette volna lefotózni verseny közben az a 11 éves kislány, aki kedden hunyt el, így az ötödik áldozata lett a hétvégi szerencsétlenségnek.

Egy jó döntésnek is köszönheti az életét az az olvasónk, aki a tragédia bekövetkezése előtt hagyta ott a 11. Esztergom-Nyerges Rally ominózus helyszínét. A vasárnapi rallybalesetben négyen vesztették életüket a helyszínen.
A rendőrség szerint tiltott helyen álltak a Esztergom-Nyerges Rally baleset áldozatai
Forrás: 24 Óra

A riportban elhangzik, hogy a gyerek az anyukájával várta izgatottan az apját, aki részt vett a versenyen, ezért álltak azon a helyen, ahol az autó végül kisodródott és a nézők közé csapódott. A kislány édesanyja már a helyszínen életét veszítette, míg őt életveszélyes állapotban vitték kórházba, de két nappal később ő is belehalt sérüléseibe.

Adománygyűjtés indult az Esztergom-Nyerges Rally érintettjeinek

A tragédiában egy bajnai apa és fia is meghaltak. Együtt mentek ki a futamra, míg az anya otthon várta őket haza. Miután a nézők közé csapódott az autó, a 30 év körüli férfi még el tudta lökni nővérét és annak gyerekét, akik így megmenekültek a balesettől, ám ő és apja nem volt ilyen szerencsés.

A Tények riportjából megtudtuk, hogy a település most összefogott, hogy megsegítsék a családot. Pénzgyűjtő dobozokat tettek ki több helyen is, de számlát is nyitottak a család számára, akik viszont kérték, hogy a befolyt összeg egyenlő arányban legyen szétosztva az összes áldozat hozzátartozói között.

Segíteni ezen a számlaszámon lehet:
DUNA BANK: 58600410-17136040

Mint ahogyan arról a Kemma.hu is beszámolt korábban, vasárnap a kora délutáni órákban megrázó baleset történt az Esztergom–Nyerges Rallyn Lábatlan és Bajót között, amikor egy Skoda Fabia R5 típusú autó kisodródott a pályáról, és a nézők közé csapódott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában