Frissítés!

2023.09.21. 15:02

Estére halasztották: 21 órától lesz teljes pályazár az M1-esen

A lezárásra felsővezeték szakadás miatt van szükség, ám az azonnali javítástól a nagy forgalom miatt eltekintettek a szakemberek. A pályazárra 21 órakor kell számítani, ami mind a főváros, mind az országhatár felé vezető oldalt érinti majd

Kemma.hu

Az M1-es autópálya mai, átlagosnál erősebb forgalma miatt a szakemberek úgy döntöttek, hogy a felsővezeték szakadás miatt szükségessé vált helyreállítási munkálatokat átütemezik az esti órákra, amikor kisebb a sztráda forgalma. A teljes pályazárra, mely az M1-es mindkét oldalát érinti, így várhatóan szeptember 21-én, csütörtökön este 9-kor kerül sor. A tereléskiépítésről és a forgalom megállításáról a MKIF Zrt. Facebook oldalán és az ÚTINFORMON keresztül tájékoztatják az utazókat.

Az autósoknak az út fenntartója az alábbi kerülőutakat javasolja:

  • Győr felé a Szárligeti csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérés pedig a Tatabánya-Óváros csomópontnál lehetséges.
  • Budapest felé a Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, visszatérni pedig a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál lehet.

Mint arról korábban beszámoltunk, felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében szeptember 21-én. A javítást az E.ON Zrt. kérésére, a rendőrséggel együttműködve először 13.30-tól tervezték elvégezni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában