Újraélesztés

2022.12.23. 16:16

Halálos teherautóbaleset Tatabányán: többen is a sofőr segítségére siettek

A sofőr villanyoszlopnak hajtott autójával, az ottlevők azonnal cselekedtek a mentők kiérkezéséig - ám hiába. Megszólaltak a szemtanúk.

Kemma.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

Mint arról beszámoltunk, halálos baleset történt december 21-én Tatabányán, amikor villanyoszlopnak hajtott egy teherautós. A sofőr vélhetően rosszullét miatt vesztette el uralmát a jármű felett, a baleset után, az újraélesztési kísérlet ellenére a helyszínen életét vesztette.

Mint a Ripost írta, az esetet több helyi is látta, sőt: voltak, akik azonnal a férfi segítségére siettek. 

– Mi arra értünk oda, amikor már próbálták a sofőrt újraéleszteni. A mentősök mindent megtettek érte, nagyon szurkoltunk, hogy sikerüljön. Később tudtuk meg, hogy elhunyt az illető, nagyon sajnáljuk – mondta szomorúan az egyik férfi. 

– Úgy tudjuk, hogy miután rosszul lett, először a sorompót találta el, azon át is hajtott, aztán végül nekiment a villanyoszlopnak, az állította meg – ingatta a fejét egy másik szemtanú. 

Az esetről szóló egyik cikk alatt egy kommentelő elárulta: párjával nemcsak végignézték a sokkoló eseménysorozatot, de az elsők között próbáltak segíteni a sofőrnek, aki láthatóan remegett és valamilyen rohama volt.

– A párom rögtön szaladt, ő nyitotta ki a fülke ajtaját. Láttuk, ahogy a sofőr remegett, rohama volt. Nagyon szörnyű érzés ilyet látni. Őszinte részvétem a családjának! – írta bejegyzésében egy nő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában