Időjárás

2024.09.11. 04:30

A hirtelen lehűlés után visszatér a napsütés: de vajon meddig örülhetünk neki?

Az átlaghőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Kemma.hu

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint sok napsütés lesz gomolyfelhőkkel. Több gomolyfelhő főleg keleten, és a nyugati határ mentén fordulhat elő, ezeken a területeken néhol zápor is kialakulhat. Az északnyugati szél időnként megélénkül, de a déli óráktól a Dunántúlon a szél iránya déliesre vált. Délutánra 23 és 29 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán, a hajnali órákban a Dunántúlon döntően derült idő várható, de az attól keletre fekvő részeken is egyre inkább vékonyodik, csökken a felhőzet, a Tiszántúlon ugyanakkor még mindig erősen felhős vagy borult lesz az ég. A szélárnyékos északi völgyekben ködfoltok képződhetnek. Az éjszaka során eső, kisebb zápor még a Tiszántúl keleti felén valószínű. Az északnyugati, északi szél a Bakonyban és a Bodrogközben élénk, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérsékletet döntően 12 és 17 fok között várható, a szélárnyékos hidegre hajlamos helyeken ennél hűvösebb is lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!