Elismerés

2022.03.04. 07:45

Megyénkből négyen vehettek át Év vállalkozója díjat Varga Mihálytól Budapesten

A 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók napján megyénkből négyen vehettek át Év vállalkozója díjat Varga Mihály pénzügyminisztertől a fővárosban.

M. K.

Forrás: Beküldött

Varga Mihály pénzügyminiszter is részt vett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók napján csütörtökön Budapesten. Köszöntötte a díjazottakat, akiknek a teljesítménye a magyar gazdaság gyors újraindulásához is hozzájárult. 

Gazdasági növekedés

A cégek az elmúlt két évben a megszokottól eltérő, válsággal terhelt helyzetre rugalmasan, jól reagálva új utakat kerestek, folytatták a beruházásaikat, vagy éppen újat kezdtek – mutatott rá. A kormánynak partnerei voltak abban is, hogy nemcsak a túlélésre, hanem a versenyképesség növelésére fordítottak energiát. Így tudott a magyar gazdaság 7,1 százalékkal bővülni tavaly, ami az unióban a legmagasabb az eddigi adatok szerint, és a növekedés idén is folytatódik. 

Az eseményen Varga Mihály és Eppel János, valamint Lits József, a VOSZ ellenőrző bizottságának elnöke átadták az Év vállalkozója díjakat, miniszteri kitüntetéseket, valamint a VOSZ Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjakat. 

Megyei elismerések

Megyénkből négyen érdemelték ki az Év vállalkozója díjat: Magyar Miklós (Pikante-Gasztro Kft., Tata), Radvánszki Gyöngyvér tatabányai kozmetikus, Szűcs János (Trivex Kft., Tatabánya) és Bán János (Octoplus Kft., Komárom). Ezt már előzetesen bejelentették tavaly Tatabányán, a Tulipános Házban megrendezett Príma Díjátadó Gálán. Pordán Zsigmond, a VOSZ megyei szervezetének elnöke elmondta, hogy akkor az országos ünnepséget még december elejére tervezték, de a járványhelyzet miatt elhalasztották. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!