Celebmustra: 5 hír, 5 híresség

2 órája

Suhajda Szilárd utolsó családi üzenete mindenkit megrázott lelkileg

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe, az egykor esztergomi diák, Magyarország egyik legkiemelkedőbb hegymászója, Suhajda Szilárd, A legendás ökölvívóként visszavonult, vezetőedzőként Tatabányára igazolt Erdei Zsolt, az egykori Viszkisből lett keramikus, Ambrus Attila, a tatabányai influenszer és férje, Kunu Alexandra és Márió, valamint a mocsai trombitás, Lagzi Lajcsi került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

„Nagyon magasra fogok menni” - Suhajda Szilárd búcsújába beleszakad a szív

A Mount Everesten 2023 májusban tragikusan elhunyt hegymászó megrázó történetét mutatta be a Spektrum új sorozata. Suhajda Szilárd utolsó családi üzenetére is fény derült. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Spektrumon új sorozatot indított Minek ment oda címmel. 

A 6 epizódból álló sorozat első része Suhajda Szilárd tragédiáját dolgozta fel egy órában. A felfoghatatlan drámáról vallott a hegymászó felesége, édesapja, és a sportoló barátai is. A volt esztergomi főiskolásért egy ország aggódott tavaly májusban. Végül május 26-án elszállt minden remény, Suhajda Szilárdot halottnak nyilvánították, holttestét soha nem találták meg.

A csúcstámadás előtt még üzenetet küldött könnyes szemmel feleségének, Tímeának és fiúknak, Somának is. Ezekbe a sorokba minden ember szíve belesajdul.

Tudom,hogy már elköszöntünk, de szeretném elmondani, hogy a világon legjobban Titeket szeretlek. Életem szerelme, Timi, és drága kisfiam Soma. Nagyon magasra fogok menni, de aztán nagyon sietek hozzátok haza. Nagyon hiányoztok, nagyon sokat jelent, hogy bíztok bennem. Minden célom, hogy ott legyek veletek, otthon

– állt a szívszorító üzenetben.

50 felett sem pihen Erdei Zsolt: több vasat tart tűzben a legendás ökölvívó

A legendás ökölvívóként visszavonult, vezetőedzőként Tatabányára igazolt Erdei Zsoltot az úgynevezett énidőről kérdezte a Metropol. Kiderült, hogy a becenevén Madárként emlegetett sportszemélyiség igen elfoglalt, amihez hozzátartozik, hogy három gyermek apja. Igen kevés szabadidővel gazdálkodhat, de azt a keveset sem tölti tétlenül.

Erdei Zsolt szabadidejében szeret kertészkedni, s a termeszésű zöldségből ebédet főzni
Erdei Zsolt szabadidejében szeret kertészkedni, s a termesztésű zöldségből ebédet főzni
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Említendő, hogy Madár – a Magyar Ökölvívó Szakszövetség összefoglalója szerint – amatőr ökölvívóként hétszer volt magyar bajnok, kétszer Európa- és világbajnok, és az olimpiai bronz után sikerrel küzdött meg az olimpiai aranyéremért, végül pedig a profik táborában elnyerte a WBO világbajnoki címét is.

Ismét munkába áll a Viszkis: itt találkozhattok vele legközelebb

Az egykori Viszkisből lett keramikus, Ambrus Attila is részt vesz személyesen a héten induló népszerű vásáron.

Mai nappal kezdetét veszi a 4 napos Simon Judai vásár! Mindenkit nagy szeretettel várok kerámia standomnál, a Fő utcán, a Vitko cukrászdával szemben. AA kerámiákból nem lesz hiány

– írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében a Búbánatvölgyben élő Viszkis, azaz Ambrus Attila, aki tehát idén maga is kint lesz a felvidéki Párkányban (Štúrovo) minden évben megrendezett Simon Júda napi vásáron október 10. és 13. között.

Önként záratta be magát Kunu Alexandra és Márió

Közösségi oldalára is kitette Kunu Alexandra azt a családi fotót, amin négyesben állnak egy szabadulószobában azután, hogy sikeresen kiszabadultak.

Nem csak a luxus, a gengszter-stílus is jól áll nekik, ugye?

Végső búcsút vett tragikus hirtelenséggel elhunyt barátjától Galambos Lajos is

Családtagjai, barátai és zenésztársai október 10-én délután vettek végső búcsút Kozelka Lászlótól. A Lagzi Laci művésznéven ismert mulatós zenészt a kispesti temetőben helyezték végső nyugalomra. Mint arról a Bors is beszámolt, temetésén a gyászoló család mellett számos zenésztárs, jó barát vett részt. 

Lagzi Laci temetésére nagyon sokan érkeztek. Galambos Lajos
Rengetegen voltak Lagzi Laci temetésén
Fotó: Kovács Dávid / Forrás: Borsonline

A tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik nap még a színpadról szórakoztatta a közönséget, majd életveszélyes állapotban vitték kórházba. A mulatós sztár halála mindenkit megrázott. A tragédia után barátja, Galambos Lajos is nyilatkozott. Lagzi Lajcsit több mint két évtizedes barátság fűzte Lagzi Lacihoz, aki áprilisban még úgy fogalmazott kettejük kapcsolatáról, hogy az életét köszönheti Lajcsinak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!