Sikeres nők

2024.08.29. 11:58

Így élhet egy nő teljesebb életet Tomán Szabina receptje szerint

A sikeres tatabányai származású üzletasszony, Tomán Szabina közösségi oldalán vallott arról, mennyire szeretné megmutatni, hogy a teljes életre vágyó nők hogyan élhetik meg a sikert. Szerinte a nők és a férfiak gondolkodásmódját is formálni kell.

Kemma.hu

Izgalmas, érzékeny, és sokak számára fontos témát vetett fel legutóbbi Instagram-posztjában Tomán Szabina. A sikeres tatabányai üzletasszony korábban írt életmódkönyvének címe: Siker a mosoly mögött, alcíme pedig Mutatom, hogyan csináld!

Több mint tíz év tapasztalat áll mögöttem és a márkám mögött, így ma már nem csupán a fogyásról beszélek, hanem arról is, hogyan élhet egy nő teljesebb, harmonikusabb életet. Teljes, kerek életre vágyunk mindannyian, és én ezt szeretném megmutatni – legyen szó az általam fejlesztett termékekről, a mindennapjaimról, vagy arról, amit a közösségi médiában, interjúkban osztok meg

– fogalmazott Tomán Szabina, hozzátéve, hogy számára kiemelten fontos, hogy a nők támogassák egymást.

Ma már nemcsak a női vállalkozók helyzetéről beszélünk, hanem a női munkavállalókéról is. Sok pozitív változást látok abban, ahogy a nők egyre nagyobb szerepet kapnak az üzleti életben

– írta a sikeres üzletasszony, aki szerint még bőven van teendő ezen a területen, a női munkavállalók támogatása pedig különösen lényeges. Tomán Szabina szerint a nők és férfiak gondolkodásmódjának formálása a kulcs, amivel remélhetőleg a jogszabályi környezet is lépést tart majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!