Szelfi

2024.08.17. 14:07

A tatabányai influenszerkiránynő szebb, mint valaha - a szakítás vagy az újrakezdés lehet mögötte?

Nem akármilyen fotókat posztolt magáról a közösségi oldalára Kunu Aexandra. A tatabányai anyuka karcsúbb és szexibb, mint valaha.

Kemma.hu

Nyár elején felrobbantotta követőik hírfolyamát a pletyka, miszerint válik az álompár, Kunu Márió és Alexandra szakítottak, és a továbbiakban külön utakon keresik a boldogságukat. A szakításra egy Instagram-sztori miatt kerülhetett sor, amit Márió tett ki, valószínűleg véletlenül. A sokatmondó képernyőképen egy beszélgetés volt olvasható, amit azonban az előadó egy másik nővel folytatott... A fotót Márió gyorsan ki is törölte, csakhogy addigra sokan látták már a kínos posztot.

Később aztán Kunu Alexandra be is jelentette az Instagram-oldalán, hogy a kapcsolatuk Márióval véget ért.

Márióval úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket tovább (...) 10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig

– írta akkor Alexandra. 

Nem tarthatott azonban sokáig a különélés, hiszen meglepően hamar arról árulkodtak a közös Instagram-posztok, hogy Kunu Márió és Kunu Alexandra újra egy párt alkot. Kunu Márió június 19-én közös fotót posztolt az Instagram-oldalára, és a képről igen csak úgy tűnt, hogy Alexandrával a legnagyobb boldogságban csobbannak a medencébe. És hogy nem csak a kánikula miatt forró náluk a hangulat.

Az álompár napokban aztán együtt ünnepelte Alexandra 26, születésnapját. A fotókon a szülők együtt fogják közre szerelmük gyümölcsét, a kis Nátánielt. Alexandra pedig azóta is ontja magáról a szebbnél-szebb fotós posztokat, amelyeken csak úgy sugárzik. Ennyire jót tett volna neki, a szakítás? Vagy pont az újrakezdés tette ezt vele?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!