Celeb

2024.07.21. 17:30

Horányi Juli megmutatta, hogyan tud táncra perdülni akár egyedül is! De vajon hol készült a videó?

Az énekesnőként, színésznőként és jelmeztervezőként is sikeres Horányi Juli úgy fest Budapesten, egy sokak számára is ismert épület mellett perdült táncra.

Kemma.hu

Az esztergomi várszínház direktorának tehetséges és gyönyörű lánya hivatalos Instagram-oldalán osztott meg magáról egy videót, amelyben a #mutimitcsinálsz hasteg alatt üzent a rajongóinak. De vajon hol készühetett pontosan a videó? 

Horányi Juli imád boldogságot okozni rajongóinak, így tőle már nem meglepő, hogy vidám hangulatú képekkel vagy videókkal árasztja el a közösségi oldalainak felületét. Most sem tett másként az énekesnő: az Insta-oldalán megosztott videójában táncra perdül és megmutatja követőinek, így is lehet élvezni a hétvége utolsó napját.

A szemfüles követők azonban azt is kiszúrták, hogy egy ikonikus épület mellett készült a videó, pontosabban a Papp László Sportaréna mellett. A kommentelők ezt nem is hagyták szó nélkül, s meg is kérdezték az énekesnőt:

Csak nem egy Horányi Juli Aréna koncert készülőben?

A választ talán hamarosan mi magunk is megkapjuk Horányi Julitól. Addig is, mutassátok meg neki, ti mivel töltitek a vasárnapot! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!