Helyi bulvár, celeb

2024.06.21. 13:19

Horányi Juli új dallal készül a júliusi nyári meleg napokra

Az énekesnőként, színésznőként és jelmeztervezőként is sikeres Horányi Juli egy igazán nyárias, chillezős dallal vág bele a nyári szezonnak. Emellett pedig egy fontos problémára is felhívja a figyelmet!

Kemma.hu

Az esztergomi várszínház direktorának tehetséges és gyönyörű lánya hivatalos Instagram-oldalán osztott meg a hírt: júliusban új dallal érkezik rajongóinak. Mint azt a poszthoz írta, a videók leforgatása már elkezdődött, s az új dalról is árult el egy kulisszatitkot az énekesnő: egy igazi, nyári, chillezős dallal köszönti a nyarat.

Az énekeső számára fontos a környezetvédelem

Az énekesnőként, színésznőként és jelmeztervezőként is sikeres Horányi Juli számára fontos a környezetvédelem, így közösségi oldalain minden alkalmat megragad arra, hogy rajongóinak is bemutassa, bizony környezettudatosan is lehet élni a mindennapokat. Most a fast fashion hátrányaira hívta fel a figyelmet és tippeket is adott, hogyan tudjuk támogatni a hazai ruhatervezők munkáját. 

Gyűjts tervezői ruhákra a fast fashion helyett, persze nyilván ott is vásárol az ember időnként, de sokkal jobban megéri a hazai alkotókat támogatni és így igazán egyedi dolgaink lesznek. Például az általam viselt nadrágon Nati nagymamájának a hímzései vannak, ez annyira szép!

– írta az énekesnő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!