Kampány

2023.06.18. 10:20

Visz a vérem: megéri vért adni a tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina szerint

Tomán Szabina maga is rendszeres véradó. Most a napokban elrajtolt a „Visz a vérem” véradást népszerűsítő kampánynak, az Országos Vérellátó Szolgálat, a Magyar Kórházszövetség és a Bethesda Gyermekkórház közös, Richter Anna Díjas projektjének nagyköveteként másokat is segítségnyújtásra buzdít.

Kemma.hu

Tomán Szabina is a jó ügy mellé állt

Forrás: Tomán Szabina/Instagram

Ti tudtátok, hogy a világban minden második másodpercben újabb embernek van szüksége vérkészítményre?

tette fel a kérdést Instagram-oldalán Tomán Szabina. A sikeres tatabányai üzletasszony maga is rendszeres véradó, így több neves színművésszel, énekessel, orvos sportolóval, modellel, tiktokkerrel és médiaszereplővel együtt teljes szívvel állt a napokban elstartolt Visz a vérem kampány mögé. Összesen 100+1-en tettek így.

Vért adni jó, életmentő és pótolhatatlan! Az Országos Vérellátó Szolgálat, az Országos Vérellátó Szolgálat, a Magyar Kórházszövetség és a Bethesda Gyermekkórház közös, Richter Anna Díjas projektje nem kisebb célt tűzött ki, mint újragondolni a véradás kommunikációját a social médiában a „véradó nagykövetek” támogatásával.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!