Krimi

1 órája

Elrabolhatták egy Fejér vármegyei település polgármesterét?

Kerekes Ildikó, Jenő polgármestere múlt szombaton tűnt el, a rendőrséget a családja értesítette arról, hogy nem találják. Sajtóhírek szerint előkerült és kórházban van.

MW

Kerekes Ildikó, Jenő polgármestere

Forrás: feol.hu

Kerekes Ildikót hozzátartozói és munkatársai sem tudták elérni, ezért kezdték a rendőrséggel kerestetni.

A rendőrségi honlap szerint Kerekes Ildikó múlt szombaton tűnt el, több napig szerepelt névvel és fotóval a keresett személyek listáján, ám időközben az erről szóló felhívást a hatóságok törölték - írja a feol.hu.

A Blikk úgy tudja:  Kerekes Ildikó életben van, jelenleg kórházban ápolják, ezt az önkormányzat közölte a lappal, de azt is hangsúlyozták, hogy jól van.

A feol.hu is próbálta elérni telefonon a polgármestert, de nem jártak sikerrel, az önkormányzat azonban annyit elárult, hogy jövő héten már ismét elérhető lesz.

Kerekes Ildikó népszerű a falujában, már többször is újraválasztották az 1200 fős település polgármesterének.

Az ügy mindenesetre rejtélyes. Az index.hu arról ír, elrabolhatták az ötvenéves politikust, ezért nem adott magáról életjeleket. A cellainformációk szerint telefonját külföldön mérték be, Romániában tartózkodhatott, amíg itthon mindenki őt kereste.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!