Krimi

2 órája

15 éves diáklány mentette meg a horrorbalesetben megsérült magyar színésznőt

A lány a Tényeknek mondta el, hogyan alkalmazta az iskolában tanult elsősegély-ismereteit a a súlyosan sérült nő ellátásához, amíg a mentők kiérkeztek.

MW

A lány hatalmas lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot

Forrás: tv2

Egy 15 éves, rendészeti iskolába járó lány mentette meg a brutális pénteki autóbalesetben megsérült 44 éves édesanyát, akit ötéves kisfiával együtt azóta is válságos állapotban ápolnak a kórházban. 

Mint arról korábban hírt adtunk, Alsónémedi egyik kereszteződésében egy BMW csapódott a nő autójába akkora erővel, hogy az az ütközéstől felborult. Tizenöt éves megmentője tanúja volt a hatalmas karambolnak, személyesen beszélt a Tényeknek a sokkoló esetről.

Eközben Csonka András közösségi oldalán elárulta, hogy Sallai Nóra, a TV2 Jóban-rosszban című sorozatának egyik szereplője a színésznő, akit súlyos baleset ért a kisfiával együtt és akinek most segítségre lenne szüksége – írja a Bors.

„Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának. A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon (hétfőn – a szerk.) adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett. 

Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett. Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni: Kéméndi Sallai Nóra részére, TAJ-szám: 086 162 010.

A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül” – írta a népszerű színész a Facebookon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!