Sport

2014.09.30. 18:40

Vár a természet!

A Tatabányai Sport Club természetjáró szakosztálya október 19-én, vasárnap ismét megtartja a Tatabánya 20, illetve a Tatabánya 30 teljesítménytúrákat.

kemma.hu

A vállalkozó kedvű résztvevők két táv közül választhatnak: 32 km, ahol a rajt 7-9 óráig lesz, a szintidő nyolc óra, szintemelkedés: 790 méter. A másdik útvonalon 19,4 km-t kell legyűrni, a rajt 7-10 óráig, a szintidő hat óra, és 530 méter a szintemelkedés.

A túrát teljesítők kitűzőt kapnak, valamint a szintidőn belül érkezők oklevelet vehetnek át. A célban csokoládét, teát és zsíros kenyeret kap a fáradt kiránduló. A 30 km-en legelsőnek beérkező férfi és női túrázó serleget kap.

A rajt megközelítése: Tatabánya buszvégállomástól az 5-ös, az Omega parktól a 45-ös buszokkal a Szent István úti végállomásig, vagy az 1-es út 47,5 km szelvénye. A rendezőség térképvázlatot biztosít. Használható térkép: Vértes turista térképe.

A Tatabánya 30 útvonala: Felsőgalla–Csákányospuszta–Körtvélyes-puszta–Szép Ilonka-forrás–Új-Osztás–Sárkánylyuk-völgy–Vérteskozma–Várgesztes–Mátyás-kút–Szarvas-kút–Vitányvár–Csákányospuszta–Felsőgalla. A Tatabánya 20 útvonala: Felsőgalla–Csákányospuszta–Körtvélyes-puszta–Szép Ilonka-forrás–Új-Osztás–Szarvas-kút–Vitányvár–Csákányospuszta–Felsőgalla.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!