Sport

2015.10.05. 18:10

Győzelemmel nyitott az OSE a Pápa ellen

Győzelemmel kezdtek az oroszlányi oroszlánok, a Pápát fektették két vállra.

kemma.hu

FÉRFI KOSÁRLABDA, NB I. B, férfi, 1. forduló
OSE Lions–Pápa KC 81-66 (23-17, 30-17, 8-15, 20-17)

Oroszlány, Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok.
Vezette: Goda, Dernei, Bátovszky
OSE: Wehner 18/6, Tanács 16, Bocsárdi 5, Kiss 12, Hadnagy 5/3. Csere: Burai -, Gorzsás 14, Ughy 3, Zrínyi -, Lakosa 8. Edző: Vavra András

Jó felfogásban kezdte a mérkőzést az OSE, védekezésben kontrollálta a játékot, támadásban szép akciókat alakított ki, megvoltak a helyzetek. A kezdőcsapat megbontása után néhány játékoson a megilletődöttség jelei látszottak, mind támadásban, mind védekezésben visszaesett a csapat teljesítménye. Ennek és néhány felesleges szabálytalanságnak köszönhetően visszajött a meccsbe a Pápa. A második félidőre újra megtalálta saját ritmusát a Lions és fizikálisan is kezdte felőrölni ellenfelét. Ekkor a vendégek folyamatos reklamálással megpróbálták kizökkenteni a játékvezetőket, ami néha sikerrel is járt, ráadásul a hazai játékosok is partnerek voltak ebben. A jövőben az ilyen szituációkat sokkal fegyelmezettebben kell kezelni és csak a játékkal szabad foglalkozni.

Vavra András: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, kellemetlen stílusú csapat a Pápa, főleg így szerkezet nélkül, amire nehéz készülni. Tele vannak A-csoportot megjárt, minden hájjal megkent játékosokkal, akik tudják, hogy kell a hibáinkat megbüntetni. A lényeg, hogy végül magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Ki kell javítani a hibáinkat, sok munka vár még ránk. Gratulálok a csapatnak!

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!