Sport

2016.10.01. 11:44

Győzelemmel kezdett az OSE második csapata

A héten az OSE NB II.-es csapata is megkezdte bajnoki szereplését, az első fordulóban a Dunaújvárosi Sárkányok csapata látogatott Oroszlányra.

K. A.

Kosárlabda, NB II. Nyugati csoport, férfi, 1. forduló
OSE Lions II.–Dunaújvárosi Sárkányok KS 76-66 (17-19, 17-13, 22-12, 20-22)
Oroszlány, 150 néző, vezette: Szőcs P., Kaposi R.
OSE: Bogatin 19/6, Horváth 7/3, Kláris 11, Kocsis 7, Túri 8. Csere: Magyar 11, Matajsz 6/6, Zsenits 4, Csiki 1, Varga 2, Borsi, Márkosi.  Edző: Gurszky Géza.

A mérkőzés első felében bizonytalanul játszott a Lions, ami elsősorban a védekezésbeli figyelmetlenségeknek és a sok kimaradt közeli dobóhelyzetnek volt köszönhető. Az életük első NB II.-es mérkőzését játszó fiatal játékosok közül többen is valós tudásuk alatt teljesítettek.

A biztos vezetés helyett így a félidőre minimális előnyt sikerült csak kiharcolni a rutinos játékosokkal felálló ellenféllel szemben. A második félidőben is inkább a küzdelem dominált, néhány bíztató szép jelenet mellett azonban a dobószázalék és a védekezés sem sokat javult. Az OSE csapatának a harmadik negyedben sikerült a megszerzett tíz pont körüli előnyét a mérkőzés végéig megőrizni, így győzelemmel rajtolni a bajnokságban. 

Gurszky Géza: – Sokat kell még dolgoznunk, hogy minőségi játékkal szolgálhassuk ki a közönségünket. Türelmet kérek, hogy a javarészt fiatal oroszlányi utánpótlás-játékosokból álló csapatom beleszokjon az NB II.-es környezetbe és meg tudja mutatni tényleges tudását a pályán. A közönség, mint mindig, most is extrát nyújtott. Köszönjük!

Címkék#oroszlány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!