Sport

2015.10.05. 18:08

A szív és az akarat diadala a tatai pontmentés

Várható volt, hogy nagyon nehéz mérkőzés elé néz a Tata, hiszen a másodosztály talán legerősebb keretével rendelkező és az eddigi három meccsét egyaránt megnyerő Szentendre látogatott a fekete-fehérekhez.

kemma.hu

FÉRFI KÉZILABDA NB I. B., 4. forduló.
Tata–Szentendre 26–26 (10–13)

Tata, 200 néző, vezette: Medve R., Nagy L.
Tatai AC: Czérna – Kanyó Bence, Szám 1, Szövérdffy 8, Kanyó Ádám 1, Lehőcz, Vaskó 5. Csere: Szalczinger, Kanyó Balázs 1, Endrédy 1, Hímer 4/3, Kállai. Edző: Sibalin Jakab.
Hétméteresek: 3/3, illetve 4/4.
Kiállítás: 8 perc, illetve 10 perc.
Az eredmény alakulása: 10. perc: 4–7, 22. perc: 6–9, 40. perc: 14–18, 50. perc: 19–24.



A vendégek a mérkőzés nagy részében igazolták is jó hírüket. Hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést és az első félidőben szinte végig vezetve háromgólos előnnyel mehettek pihenőre. A második játékrészben sem változott a játék képe és tíz perccel a vége előtt már úgy tűnt, biztosan meg is nyerik a mérkőzést. A találkozó végére azonban összeszedte magát a hazai csapat, a játékosok elhitték, hogy nem verhetetlen a vendégcsapat és óriásit hajrázva, ötgólos hátrányból felállva döntetlenre mentették a már-már veszni látszó összecsapást.

Sibalin Jakab: – A szív és az akarat diadala volt ez a döntetlen, főleg az utolsó negyedórában küzdöttek nagyot a fiúk. Ilyen játékkal bárki ellen lehet esélyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!