Sport

2016.12.04. 08:26

A kezdeti bizonytalankodás után összekapta magát a Komárom

kemma.hu

Labdarúgó NB III., Nyugati csoport, 18. forduló
Komárom VSE – Hévíz SK 1-0 (0-0)
Komárom, 150 néző, vezette: Juhász B. (Bertalan D., Bede T.).
KVSE: Molnár – Koronczai, Musitz (Alasztics, 46.), Pekler, Végh B., Simigla, Soós, Módi (Csonka, 65.), Sipőcz (Róth, 80.), Végh T., Szekér. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerző: Alasztics (71.).
Sárga lap: Pekler (34.), Koronczai (41.), illetve Horváth P. (86.), Kovács Gy. (92.).

A találkozó elején a hazaiak sokat bizonytalankodtak, a Hévíz ennek ellenére védekezésre kényszerült. A második félidőt jobban kezdte a KVSE, helyzeteket is kidolgoztak, a 71. percben pedig összejött a gól is, két csereembernek köszönhetően: Csonka Patrik beadását Alasztics Benjamin értékesítette. A hazaiak a maradék 20 percben is kézben tartották a meccset, így győzelmük jogosságához nem férhet kétség.

A győzelem egyébként vezéráldozattal is járt: az első játékrészben Musitz Balázst arcon rúgták egy szögletnél, a védő orrcsonttörést szenvedett. A KVSE 18 mérkőzésen két győzelmet, három döntetlent és tizenhárom vereséget könyvelhet el és a 18., utolsó helyről várhatja a tavaszi folytatást.
Bozsik Péter: Sok hibával játszottunk az első félidőben, de a szünetben sikerült rendezni a sorokat, Csonka és Alasztics is remekül szálltak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!