US Open

2022.08.29. 11:37

Kyrgios nem bánja, ha hamar kiesik

A Wimbledonban döntős Nick Kyrgios nem bánná, ha korán kiesne a hétfőn (ma) rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságon, ugyanis fáradtnak érzi magát az elmúlt hónapok menetelése után.

Az ausztrál Nick Kyrgios a szerb Novak Djokovic ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében 2022. július 10-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

A 23. helyen kiemelt ausztrál játékos a US Open előtt úgy fogalmazott, "egyik felem" csak arra vágyik, hogy mielőbb véget érjen számára a torna és hazamehessen.  

"Brutális, hogy ilyen sokáig nem aludhatsz a saját ágyadban és nem találkozhatsz a családoddal. A média, a szurkolók, az edzések, a mérkőzések, a nyomás - egyik sem normális. Mindez nagyon nehéz, nagyon kimerültnek érzem magam" - nyilatkozott a 27 éves teniszező, aki a New York-i nyitókörben honfitársával, barátjával és párospartnerével, Thanasi Kokkinakisszal találkozik hétfőn.   

"Kiélvezni sem volt időm Wimbledont, ami után szinte mindenki hazautazott egy rövid időre. Azt a fajta honvágyat, amit mi, ausztrálok érzünk, senki más nem érezi át" 

- utalt Kyrgios az európai és az amerikai játékosok könnyebb helyzetére.   

"Akár győzök, akár veszítek, mindegy, mindkettővel nyerek. Ha győzök, újabb remek eredményem és több pénzem lesz, ha kikapok, mehetek haza" - összegezte a US Opennel kapcsolatos várakozásait Kyrgios. Hozzátette, tudja magáról, hogy bármikor képes a wimbledonihoz hasonló teljesítményre, ugyanakkor olyan típus, hogy ha győzött volna Londonban, New Yorkba lehet, hogy el sem utazott volna.

Forrás: MTI

Címkék#kyrgios

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában