Közélet

2014.04.25. 08:05

Jelentkezett a nyereményért a dorogi lottómilliárdos

Telefonált 3 milliárd 54 millió forintos nyereményéért minden idők ötödik legnagyobb ötöslottó-nyertese – tudta meg a Bors. A Szerencsejáték Zrt. egyelőre nem nyilatkozik.

borsonline.hu/kemma.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, március 15-én húzták ki minden idők ötödik legnagyobb ötöslottó-nyereményét, a 3 milliárd 54 millió forintot. A nyereményről már korábban kiderült: a szelvényt Dorogon adták fel. A Bors információi szerint a közelmúltban jelentkezett a nyertes.

A Szerencsejáték Zrt. ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. – Az ötös lottó nagy nyereményével kapcsolatban – a nyertes védelme érdekében – egyelőre nem tudunk több információt adni - írták a lap megkeresésére, ami azért érdekes, mert egészen a múlt hétig viszont azt közölték: még nem jelentkezett a nyertes.

Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. korábbi szóvivője azt mondta a Borsnak, általában egy-másfél hónap után jelentkezik a nyertes, és ennyi idő már eltelt. – Van, aki öthetes szelvénnyel játszik, és csak az ötödik hét után döbben rá szerencséjére. Más elkezd magának számlákat nyitni, ez is beletelhet bizonyos időbe. Így tett a legnagyobb nyertes is, aki 2003-ban vitt el 5 milliárdot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!