Közélet

2015.03.30. 15:28

Berki: az önjelölt férfiideál, akinek a nő egy eszköz a gyerekhez

Az Éden Hotel műsorvezetőjeként feszítő Berki Krisztián szerint a nők többsége olyan férfi melletti életre vágyik, mint amilyen ő. A média-fenegyerek amúgy nem bízik a nőkben, és úgy véli, hogy a hölgyek a lehetôség arra, hogy gyereke legyen az embernek..

borsonline.hu/kemma.hu

Berki Krisztián a Borsnak adott interjújában többek között arról beszélt, hogy nem ő közelít a nőkhöz, szinte kivétel nélkül mindig ők keresték a társaságát.

- Lépten-nyomon annyi visszaigazolást kapok a nőktől, hogy nem kell megtennem a következő lépést ahhoz, hogy elhiggyem: kellek nekik. A testi-lelki harmónia igenis szolgálja az önbizalmat. Az egészségtudatosság nálam azonban nem csupán a testem formálásában mutatkozik meg - tetet hozzá.

Berkinek persze nem elég a trendi holmi és a kifogástalan alak. Mint vallja, átlát a szitán: "A szép testet nem önsanyargatással kell elérni. Fontos, hogy jól tudja megválogatni, mi illik a személyiségéhez, és miben érzi komfortosan magát. Úgy vagyok vele, hogy a feltűnő, trendi alak és ruhaválasztás mit sem ér, ha nincs stílusa az adott embernek." - mondta.

A párkapcsolatok kapcsán arról is szólt, hgy nem bízik a nőkben.

- A nő lehetôség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki a nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény. Szerencsés esetben van fizikai meg biológiai vonzalom, de akkor is csak egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked - árulta el, hozzátévr, hogy szerinte a nők többsége olyan férfi melletti életre vágyik, mint amilyen ő.

- Legbensőbb vágyaik között ott lapul, hogy milyen lenne, ha a tízéves kocsi helyett egy Maseratival gurulnának be a munkahelyükre, ha az összekuporgatott megtakarításból nemcsak a Velencei tóra, hanem a francia Riviérára is futná - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!