Kék hírek, bulvár

2015.03.05. 08:11

Turkálónak nézte a könyvtárat – állítja a tatabányai kabáttolvaj

A könyvtárban shoppingoló férfi azt gondolta, bármelyik kabátot magával viheti. Kikereste azt, amelyik méretben illik rá.

kemma.hu

Könyvtárból lopott kabátot magának egy 56 éves tatabányai férfi szerdán. Fiatalok érkeztek tanítási órára az intézménybe, kabátjukat a folyosón lévő székekre tették. Az óra végeztével a diákok felöltöztek, kivéve egyet, aki nem találta kabátját. Szólt tanárának és édesapjának is. Utóbbi értesítette a tatabányai rendőröket, akik elfogták és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előállítatták az elkövetőt a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Meghallgatásán a férfi azzal védekezett, hogy bálás ruháknak nézte a kabátokat, amelyek közül kiválasztotta azt, amelyik méretben passzolt rá és tetszett is neki. Elmondása szerint később észrevette, hogy a ruha zsebeiben kulcsok vannak, mégsem vitte azt vissza. A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

kemma.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!