Kék hírek, bulvár

2016.08.25. 11:31

Részeg 17 éves támadt egy járókelőre Esztergomban

Cigitarhálással kezdte, majd rátámadt a sértettre, akitől előbb a telefonját, majd a tárcáját vette el.

kemma.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rablási kísérlet miatt folytat – őrizetbe vétele mellett - büntetőeljárást egy 17 éves esztergomi lakos ellen.

A gyanúsított szerda este Esztergomban cigarettakérés ürügyén leszólított egy 24 éves fiatalembert, aki elutasította a fiatalkorút és kitért előle. A tettes utánament, és hátulról leszorította a kezeit, majd kivette a nadrágzsebéből a mobiltelefonját. A férfi a szorításból kiszabadulva visszakérte a készüléket, amit a gyanúsított felé tartott, így vissza tudta venni tőle.

A sértett igyekezett a támadójától eltávolodni, aki követte és ujjait megszorítva, kitépte a kezéből a pénztárcáját. A bűncselekmény elkövetője a tárcában kutakodott, amikor a sértett mellé lépett és a kezéből kiütötte. Az értékek a földre szóródtak, amelyeket tulajdonosuk felkapkodott, majd elfutott a helyszínről.
 
A járőrök 15 percen belül elfogták az ittas támadót, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!