Kék hírek, bulvár

2015.09.01. 08:08

Nem sokat cicóztak az embercsempészekkel

Az egyik szerb embercsempészt már elítélték és kiutasították az országból, a másik pedig előzetesben várja a tárgyalást.

kemma.hu

A két szerb állampolgárságú, embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett férfit augusztus 28-án fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei.
Két nappal az elfogásukat követően augusztus 31-én bíróság elé állt az a két szerb állampolgárságú férfi, akit embercsempészés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. Egyikük, egy 32 éves szerb állampolgárságú férfi 20, magukat szír állampolgárnak valló személyt próbált jogellenesen Ausztriába vinni. Őt 2015. augusztus 31-én elítélte a bíróság.


 
A másik, szintén az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán elfogott, 30 éves férfi öt török és hét szír utasával szintén Ausztriába tartott, amikor elfogták őket a rendőrök. A gyanúsítottat augusztus 31-én a rendőrség kezdeményezésére előzetes letartóztatásba helyezte a Tatabányai Járásbíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!