Kék hírek, bulvár

2015.07.30. 13:54

Kábítószer-kereskedőt fogtak Kisbéren

A férfi kocsijában egy zacskónyi kábszergyanús anyagot találtak. Az otthonában még több volt.

police.hu

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya S. B. ellen. A 46 éves helybéli férfit 2015. július 29-én Kisbéren fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a Készenléti Rendőrség Műveleti Egységének közreműködésével.



A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának technikusa kábítószer kereső kutyájával átvizsgálta a gyanúsított személygépkocsiját, amiben egy zacskóba csomagolva kábítószer-gyanús anyagot talált. A kisbéri rendőrök és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói ezután házkutatást tartottak a férfi lakásában, ahol további kábítószer-gyanús anyagokat találtak, amelyeket lefoglaltak. S. B.-t gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


 
Az eljárás során a rendőrök azonosítottak egy 31 éves férfit és egy 46 éves nőt, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert S. B.-től. P. B.-t és A. É.-t a nyomozók ugyanezen a napon elfogták. Előállításukat követően kábítószer gyorstesztet alkalmaztak velük szemben, amely pozitív lett. A gyanúsítottak ellen kábítószer birtoklás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!